Azi, de fapt ieri

Azi am imbatranit. Dar nu ma refer la batranetea fizica, aia cu probleme la incheituri sau oase. Din punctul ala de vedere sunt deja pensionar. E vorba de o decizie pe care am luat-o azi, intr-un final. O decizie care ma contrazice total.
Am fost la un concurs de tir cu arcul pe un traseu extrem de abrupt. La pauza dintre runde am simtit ca glezna stanga (luxata de 2 ori in ultima saptamana) – e epuizata in proportie de vreo 70%. Un procent cantarit indelung, singur in parcare. Si am decis sa abandonez concursul. Rational, matur? Asa o fi – doar nu-mi aduc aminte sa fi ratat vreodata ocazia de a fi foarte aproape de o limita (mai ales de natura fizica, recunosc) si sa nu incerc sa o depasesc. Marturie stau zecile de contuzii/taieturi/cusaturi/entorse/tendinite/rupturi/fisuri etc. Marturii ale esecurilor, mai degraba. Fiecare insa a fost un castig in alt plan, dar asta e o alta discutie.
M-am urcat batraneste la volan si am plecat spre ai mei. Stiam exact cum o sa imi zambeasca ala micu. Castigasem mai bine de o jumatate de zi. Cel putin.