Vazand si crezand. Ep.1

 

O sticla de apa, inghetata tun. Langa ea, un bidon cu lichid de parbriz special pentru iarna, care pe eticheta are o bulina rosie in care scrie /-20 de grade Celsius/. Adevarul e ca nu spune nicaieri ca nu ingheata la temperatura aia, poate au vrut sa spuna doar ca la -20 este in continuare albastra.

Fata asta era foarte chic, plus ca in ciuda gerului napraznic isi tinea telefonul cu mana goala la ureche de minute bune. Mi s-a parut fascinant ca ii alunecau cizmele, iar ea se lupta din rasputeri sa isi pastreze o tinuta demna. Toata echilibristica asta semana oarecum cu mersul unui model pe podiumul unei prezentari de moda.

United Colors of China

E de-a dreptul dezolant locul asta de joaca fara copii. Nu ma pot abtine si-mi aduc aminte ca un agent imobiliar mi-a spus ca valoarea unui apartament de langa un teren de joaca poate sa scada si cu 10% daca galagia e in toi cand se negociaza pretul. Ii si vedeam pe cei din jurul castelului asta parasit cum zoresc sa-si vanda apartamentele pana nu se indreapta vremea.