O fi de la primavara?

Cred ca din cauza primaverii am niste fantezii cu parfum de fezabilitate. Afara e soare iar eu astept sa vina un mail care sa-mi detalieze ce am de facut in urmatoarele 3 zile- cel putin. Iar asta ma oboseste peste poate. Si cum va anuntam deja, prin cap imi trec tot felul de “initiative” – pe care le recunosc: aproape sigur nu le voi pune in practica. M-am gandit insa ca ar fi bine sa le scriu. Nu stiu de ce, poate vine mailul pana la finalul articolului.

1. Imi place conceptul Thanksgiving. Bine, un pic mai nuantat. Ce-ar fi sa dedicam o zi in care sa multumim pentru ceva tuturor celor pe care ii cunoastem? Ma gandesc sa multumim macar in gand, ma gandesc ca ar fi tare sa multumim mai ales celor care nu prea ar merita.

2. As vrea sa ma mut la tara. Sa am o casa cu maxim 4 camere, dar neaparat cu baie. Sa am curte de vreo 3000 de metri cel putin, cu un delu┼čor in spatele gradinii. Sa lucrez de-acolo pentru bani nu mai mult de patru ore pe zi, restul timpului sa muncesc pentru altceva (gradina, paine, pasari etc).

3. As vrea sa creez un fel de refugiu. Un loc in creierul muntilor unde cei stresati pot sa vina sa dea un restart. Un fel de ashram pentru oraseni, fara sa pun presiune spirituala pe oameni. Sa le dau niste arcuri sa traga la tinta, sa asculte o muzica, sa vada un film, sa-si gateasca singuri. Acces numai pe recomandari si test de cultura generala.

4. Trebuie sa mai slabesc si sa nu mai fumez “ocazional” cate un pachet de tigari.

5. Cum se simplifica legea si arcurile sunt trecute toate la agrement, imi deschid un magazin de arcuri.

6. Imi iau trei hectare de vie. Daca se poate, le-as cupla cu ideea 2, sa fie aproape de casa si dealul despre care-ti ziceam mai devreme.

7. Era sa uit: trebuie sa castig premiul cel mare la loto – fara sa joc. Inca nu mi-am dat seama cum implementez conceptul, dar tare imi place. Poate cineva care citeste articolul asta joaca la loto, catiga si imi da mie marele pot. Hai ca se poate!

8. Din potul de la loto imi trag o echipa de fotbal. O sa apar zilnic la TV si o sa vorbesc corect gramatical si n-o sa injur – asa, de-al naibii, sa sochez pe toata lumea! Senzational!!!

Si ma opresc aici ca articolul asta devine din ce in ce mai ciudat. Si duce catre o zona pe care mai bine o ocolesc.

Iar mailul ala tot n-a venit…