Anunt de angajare

Azi s-a lansat un program numit FII GENIAL. Programul este sustinut de o firma de training cu state vechi si se adreseaza persoanelor din regiunea Bucuresti-Ilfov care se afla in cautarea unui loc de munca . Si mai pe scurt, 120 dintre acestea se pot instrui GRATUIT anul asta in domenii cum ar fi vanzari, marketing etc. De ce spun etc? Pentru ca aici vine punctul forte al acestui program, in opinia mea: nu sunt X cursuri dintre care Y poate alege. Toti cei care vor sa vina la cursuri vor spune fiecare ce nevoie au, iar cei de la Extreme Training, caci despre ei este vorba, vor face o analiza de continut si vor alege cursurile in asa fel incat sa corespunda celor mai frecvent intalnite nevoi.Mi se pare waw!, mai ales ca in Romania suntem invatati cu un sistem educational care produce diplome pe banda, fara sa tina cont de cerintele pietei.

In plus, as mai spune:

– programul nu este primul de acest gen desfasurat de Extreme Training. Au mai desfasurat unul care a fost declarat model de buna practica de catre finantatorul european. Prezentul proiect foloseste experienta dobandita in primul, care oricum a avut cifre de succes absolut spectaculoase (in sala era si un participant care spunea ca in urma cursului si-a crescut portofoliul de cateva ori si, cel mai important pentru el, nu a mai pierdut nici macar un client)

– cursurile sunt pe bune si au acreditare CNFPA

– mi-am luat acreditarea de trainer prin ei si recomand oricui cursul de formator tinut de Marian Rujoiu, sunt sigur ca nu are cum sa existe ceva mai bun pe piata.

Linkul proiectului:

www.fii-genial.ro

Contact:

fiigenial[arond]traininguri.ro

Prezentarea pe scurt a proiectului:

Si mascotele cu care sigur va veti intalni daca ajungeti pe acolo: Pufi, bichon senior si Liza, bichon aspirant:

P.S. Daca ai in lista persoane care vor sa-si gaseasca mai usor de lucru, studenti sau orice alta categorie din target, trimite-i linkul site-ului www.fii-genial.ro sau da un share acestui articol din butoanele de mai jos.