Tatuaje asortate si replici de mult uitate

Daca as spune “azi, la sală”, aţi zice că e un post Yola. Oricum, deja e prea târziu pentru asta. Aşa că:

Azi, la sală, am văzut ceva extraordinar. Un tip avea un tatuaj urias pe braţul drept, în roşu şi albastru. Nimic neobişnuit până aici, la ora aia (până în 2 pm) sala e plină de interlopi. Ăia lucrează toţi noaptea. Schimbul 3 🙂 Ei bine, ce m-a lăsat cu gura căscată: tipul era îmbrăcat, din cap până în picioare, fix în cele două culori pe care le avea pe braţ, dar ştiţi cum? La cod de culoare!

Spre binele lui, sper să îşi asorteze doar hainele cu tatuajul, că mâncare şi femei în culorile alea nu prea am văzut, ca să numesc numai două chestii.

Bine, nu am văzut femei in afară de asta, dar nu e genul cu care să o arzi prin Bamboo:

P.S. Tot azi, pun un mâner aiurea într-un aparat din ăla de fitness. Eram cu mintea în altă parte, am plecat fără să fac exerciţiile şi mă duc la un aparat vecin. La un moment dat, aud o voce de tatuat din spate “Mă, cât creier îţi trebe să pui două carabine pe acelaşi mâner?”. Aveam replica gata, mă întorc să i-o azvârl, dar când i-am văzut creierul cum se încorda deasupra cotului, am uitat-o subit. Plus că, brusc, m-a cuprins aşa, o stare în care aş fi iertat orice, oricui, mai ales dacă ar avea vreo 150 de kile.

Vorbim.